Pimpade glutenfria bars

Jag har utvecklat det enkla och supernyttiga kokos/bananreceptet som jag fick av Christel för någon månad sen.

Grundreceptet innehåller bara två ingredienser. Busenkelt alltså att lägga till lite extra om man vill ha mer sötma t ex eller smaksätta med kanel.

Jag addade några dadlar & hasselnötter denna gång och lyxade till med att doppa de i mörk choklad.

Så här gjorde jag:

Mosa en banan med 1 1/2 dl kokosflingor, 1/2 dl hackade hasselnötter & 3 urkärnade dadlar till en smet. Är smeten för torr så blanda i lite kokosmjölk.

Forma bollar eller bars och grädda på en plåt mitt i ugnen 175 grader i 15 min.

Smält mörk choklad och doppa kakorna i den. Sprinkla gärna lite kokos över.

Njut & mumsa på med goda samvetet.

Senare idag ska ni få se vad jag fick med det lyxiga budet som jag lovade.

Kram på er.

You may also like

Lämna ett svar