Rynkfritt tack!

Hej mina sköna bönor!

Har ni haft en skön helg? Upplys mig som varit förpassad till sängen och John Blunds sällskap. Man sover väl aldrig så gott som när man är sjuk, eller hur!? Ibland kan jag i hemlighet gå och hoppas på en släng av feber för att kunna få sova ikapp sömnskulden…Stört va?

Sista tidens rätt kassa fysiska mående har satt lite trista spår och jag känner mig lika skrynklig som bordsduken här ovan. Tyvärr räcker det inte med att slänga på strykjärnet ett par varv och så simsalabim är man slät som en babyskinka igen.

Dock har jag börjat använda ekologisk kokosolja som jag använder istället för traditionella krämer med massor av syntetiska ingredienser. Min moster tipsade mig om detta redan för tio år sen och hon har den finaste hud jag sett på en 50 plusare!

Kan man inte äta det ska man inte ha det i ansiktet 😉

Har någon testat dermaroller förresten? Rekomenderas? Vilket märke ska man satsa på?

Om och när jag skaffar en och testar så ska jag dela med mig resultatet.

Har förresten äntligen efter TJAT från mer hälsomedvetna vänner börjat äta extra magnesium, omega 3 och D-vitamin.

För övrigt är jag tveksam till fortsatt medicinering med Concerta. Har fått skumma & jobbiga biverkningar som jag inte önskar min värsta antagonist.

Någon som har erfarenhet av denna omdiskuterade medicin…?

Ha en fortsatt fin Söndag. Ses kanske senare.

You may also like

2 kommentarer

  1. Jag brukar använda kokosolja i ansiktet på min lille 6-åring, han har ofta problem med torr hy och utslag. Efter att ha provat många olika krämer måste jag säga att det är nog det bästa jag provat. Det räcker med att smörja ett par gånger när utslagen kommer, så är han så fin sen. Själv brukar jag använda det på benen och ibland i ansiktet. Men ”vågar” inte riktigt släppa vanliga produkter. Men man skulle helt klart spara en hel del pengar också då jag brukar köpa ganska dyra produkter eftersom jag inte tycker vad som helst funkar på min hy. Kul att höra att din moster använt det så länge och har bra hy! Kanske ska man testa en längre period med bara kokosolja.

    Har hört att det ska funka som solskydd också, så vi använde det ganska mycket förra sommaren. Vanliga solcremer är väl inte så nyttiga.

    Det blev en lång kommentar, men det är ett intressant ämne när man har svårt att hitta rätt till sin hy:)

    Camilla

    1. Tack för din respons! Jag har oxå hört om dess solskyddande egenskaper. Vanliga solskyddsmedel har jag likaså hört är båg och inte alls bra att använda. Jag tror att kompletterat med en bra livsstil samt kost behöver så behöver man inte konstgjorda grejer alls. Kram på dej ❤️

Lämna ett svar