P r a y

Jag vet att era tankar förmodligen är någon annanstans än kring glada fredagshälsningar, uppkorkad rusdryck och käcka statusuppdateringar idag. Jag vet att ni alla är skakade. Jag vet att ni alla undrar var den här världen är på väg…


Mina tankar är hos alla som lider världen över. Jag ber faktiskt för mänskligheten. Men kanske särskilt för Stockholm idag. I synnerhet då terrorn, våldet och ondskan tagit ett enorm kliv närmare oss i lilla Svea. 

Hoppas ni har någon att krama, älska och vara nära idag och alla andra dagar för den delen. 

Solen kommer att skina igen. Värmen kommer att omfamna oss åter och livet blir bättre om vi visar varandra, kärlek, respekt och överseende med varandras olikheter.

???

You may also like

2 kommentarer

  1. Helt sanslöst med all denna ondska och att människor ska förgöras. Det känns som väntat så har jag tänkt många gånger, de slår till där det finns gott om människor, en markering, det är så obehagligt. Mina tankar till alla de som omkom alla de som på något vis var med om detta.
    Varje dag känns det som nåt nytt, man sätter sig ner och undrar varför allt detta.
    Jag tror på ödet,men varför finns alltid med och ett människoliv som har så mycket värde, bakom denne personen finns det ju säkert en familj och det är många som sörjer och är ledsna idag.
    Man vill ju tro man vill hoppas att kärlek som är så underbart skulle hjälpa, som du skriver men om det var så enkelt så skulle inte krig och förstörelse fortätta i vår värld, tyvärr så tror ju jag att det som händer är bara början, rätta mig gärna och vi hoppas jag har fel. Men vi får inte va naiva heller och alla människor är inte goda, det finns något annat bakom allt detta. Vi måste va försiktiga uppmärksamma, och va rädda om oss.
    Önskar alla en fin helg och tankarna till Stockholm. Kram/MH

    1. Du har nog tyvärr rätt…det här är bara början, som en stor begynnande storm som måste dra förbi innan någon form av ingripande sker.

      Stor kram till dig där borta på Österlen. Vi får vara tacksamma varje dag vi har livet och något så när okej hälsa.
      Kramar ❤

Lämna ett svar