Kryssningssummering

Då var vi hemma i den sköna svenska södern.

Att få komma bort så där i mitten på veckan är ett perfekt sätt att bryta vardagstristessen och nog att föredra när det gäller sådana här typer av kryssningar. Vi har blivit så väl omhändertagna från början till slut och verkligen fått känna på lyxlivets guldkant, något alla  borde unna sig nån gång…

Loungen som låg i anslutning till hytten stod alltid påfylld med snacks, vin, kaffe och kakor och där du kunde slå dig ner och läsa, surfa eller titta på filmer.

Fast det kändes lite överflödigt när man hade en så fin hytt med egen balkong och allt så festmyset höll till här.

Förutom champagne & vinprovning och massage så åt vi för kung och fosterland.

Tidernas godaste dessert med lager av söta drömmar. Charmigaste och trevligaste Mikaela som jobbar på Crown Seaway tipsade om både mat och vin.

Buffén- en dröm för frukostälskare. En mardröm för min karaktär 😉

Dock hade vi förmånen att få äta den sundare frukostvarianten i den mer intima restaurangen där det bjöds smoothies, fruktsallader, äggröra med gurkmejja (svingod) och flera andra utvalda alternativ.

Sista kvällen blev det givetvis mer matsymfoni i form av en trerätters middag i Marco Polo restaurangen.

Förrätt -Hälleflundra med vaktelägg 

Huvudrätt- Torskfilé med rotsaker

Efterrättsbilden blev suddig antagligen pga min svåra matkoma men jag kan förtella att den var en sensuell gomtango 😉

Om du som jag, älskar god mat & dryck med den där extra guldkanten kan jag varmt rekommendera att åka på någon av DFDS Seaways kryssningar.

Förutom grym komfort var det jättesmidigt att ta sig till och från hamnen då tågbiljetter  T & R ingår i dessa resor. Alltså kunde vi även strosa runt i Köpenhamn idag innan vi begav oss hem till lilla Ystad.

Det var det hela. Nu ska vi äta en Crown Seawaysinspirerad snacksbricka 😉

God kväll.

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.