Istället för slipsen

Uppvakta varandra borde vi göra oftare i vardagen. Men ibland behöver man en påminnelse om detta eller hur?

Jag gillar verkligen att överraska och försöker göra det då och då, och inte enkom på någon bestämd bemärkelsedag. Sagt och gjort så gjorde jag just det ……och surprisade med ett lyxigt vinpaket från The Wine Company! Smidigt värre.

Då vi gärna dricker goda viner hemma och mannen älskar att laga mat tyckte jag att detta vinpaket från The Wine Company är riktigt prisvärt. Dessutom är de fyra vinerna speciellt framtagna  för att passa nöt, fågel, fisk & fläsk. Ett vin för varje maträtt alltså.

Snart är det Fars Dag för de som vill fira det och då kan det ju vara lite mer exiting att få detta paket istället för den sedvanliga slipsen, har jag fel?  😉

Ja det var mitt lilla tips denna Oktobersöndag!

Ha det fint tills vi ses igen ❤️.

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar