Villrådig

Hej…varför sover man alltid som allra skönast natten mellan Söndag & Måndag???!

Har som sagt den senaste tiden lidit av en enorm sömnskuld….trött konstant alltså.

Idag blev jag dock kär…

Det här är inledningen på ett projekt jag snart sätteri verket. Gissa vad!

Avslutningsvis denna måndag vill jag visa vad mina gryn, Mathilda & Stella plockade till mig igår. Ett fång höstfägring. Fint va!

Jag har lite grubblerier att ta itu med så jag vill tyvärr redan avrunda men vi ses imorgon. Lovar.

Kram ❤️

You may also like

1 kommentar

  1. Årstidväxlingar blir man trött oftast det är mycket växlande mellan låg och högtryck, helt naturligt sen har du ju mycket på dina axlar som ska klaffas, inte alls konstigt. Härlig dörr jag kom så att tänka på Åbergs förr de hade drivhus som var som villa villerkulla härligt och lite smått slitet. Bra fråga vad du ska göra om det är på det privata eller har med kursen att göra, privat kan det ju va första steget till ett drivhus. Inom kursen kan det ju va mycket allt från att snajda till den men det tror jag inte till att göra nåt i samband med växter, bäst du berättar.
    Kram/MH

Lämna ett svar