Vad ska vi äta?

Är det någon mer än jag som HATAR den frågan?

Jag har blivit så urusel på att veckoplanera matsedeln att det blir änmer ågnestfyllt när frågeställningen oundvikligen kommer upp frammåt eftermiddagen/kvällen.´

Älskar god mat men kan lika gärna nöja mig med en torr skorpa då jag stundtals ser mat enkom som bukfylla. Speciellt dagar när jag har roligare saker att göra än att stå och laga mat. Något som nästan är ännu värre är att HANDLA maten.

Om mannen fått bestämma hade vi ätit sushi varje dag. Han har nästan ett förhållande med den maträtten. Jag tycker det är gott men hyser inte samma intensiva känslor då det  dessutom är sinnesjukt dyrt för lite kallt ris & några råa fiskbitar

 Vi gör faktiskt ganska ofta vår egen sushi och då blir man varse hur simpelt enkelt det är att göra själv. Däremot lägger man kanske inte alltid ner sin mest artistiska sida på utseendet då jag kan hålla med om att skickliga sushimästare serverar delikata små konstverk!

Ikväll är jag gräsänka igen. Då blir det enkelt kan jag intyga.

Kanske kommer en liten deklaration över det sen 😉

Fortsätt TÄVLA nu om de vackra bordstabletterna från FLORA!

Ses!

You may also like

4 kommentarer

  1. Ha-ha!! 🙂 Här är det jag som handlar, lagar mat och faktiskt också bestämmer vad vi ska äta. Brukar informera dagen innan eller på morgonen samma dag vad det blir, sen är det bra med det. Gillar både att laga mat och att handla, så det är nemas problemas. Min Max som snart fyller 6, brukar säga att jag är chef i köket, och där kan jag bara instämma. Det är för det mesta helt simpel husmanskost, men det funkar för oss. Läser någon enstaka matblogg och hämtar inspiration, så matlagning är mest bara kul! 🙂

  2. Idag blev det enkelt; vitlökfrästa räkor med lite färsk chili och havssalt. Och pasta. Blandas och servera. Orkar inte heller med mat…tycker det är tråkigt och har ätit ute så ofta att till o med den maten börjar bli trist…….Bukfylla it is.
    Kram Jess

Lämna ett svar