Snyggt DIY

Hello weekend!

Vad hittas på idag då? Middagsgäster, resa eller bara vara hemma och ta det lungan?

När jag går av jobbet imorgon så ska jag se över mina inneväxter.

Förra helgens hotellvistelse gav mig inspo till höstplanteringar i lite coolare stil.

Gillar stoooora krukor och skulle haft fler om jag hade platsen till det. Detta var en spännande detalj tycker jag som man kan göra själv med lite kedjor och överblivna lås eller varför inte gamla rep & vackra nycklar.

Det här var himla snyggt anser jag. Vanliga grenar spraymålade i cerise och helt sonika nerstuckna i en stor kruka med dekorsten. Sååå effektfullt och busenkelt att fixa själv. Färgen på grenarna kan man ju variera efter säsong och hemmets färgskala.

Det var helgens DIY tips 😉

Hej på en stund.

You may also like

Lämna ett svar