Nytt i badrummet

Hej hallå Tisdag då!

Av någon anledning som säkerligen kan härledas till en mildare form av OCD hos mig själv så gillar jag när månadens första dag inleds på en Måndag. Har egentligen alltid varit besatt av ordning och reda i alla former vilket naturligtvis blev kolossalt ansträngande när jag fick barn…

Förutom att saker ska ligga i snygga rader och linneskåpen ska vara fyllda av manglade omsorgsfullt vikta lakan,måste det dofta gott!

Kan bli galet stressad av är ofräscha odörer.

Min nya toaräddare är detta Crisp Champagnedoftljus som sprider väldoft även när den inte är tänd. Handtvålen kommer förresten från Rustas nya badrumsserie och kostar bara blygsamma 15 kronor. Finns i flera goda dofter

För övrigt så är det hög tid att snygga till vintagekommoden som börjar bli lite väl sleten. Har låtit den vara i originalskick sen vi renoverade badrummet för fyra år sen men nu ska den målas i en ljusare kulör. Dessutom ska en riktigt stor ”hotellspegel” upp som ska täcka kommodens hela bredd för att maximera ljusreflektionerna.

Ett trevligt höstprojekt för stundande spakvällar. Ni missar väl inte erbjudandet på lermasken som jag visade häromdagen?

Ni hittar till inlägget här och till erbjudandet från May Beauty här! Glöm inte att ange koden marica30 när ni gör beställningen.

Senare idag ska ni få se en riktigt snygg toalett! Ha det fint så länge.

You may also like

4 kommentarer

Lämna ett svar