Tyst stund

Är aningen tung i hjärtat då jag just fått veta att min väns mor gått bort efter en lång tids kamp. Känns ytligt att prata om väder, vind och i jämförelse triviala vardagsbekymmer jag för tillfället kämpar med.

Livet fortsätter naturligtvis som det alltid har gjort.

Vill bara ägna en stund i stilla tysthet och tacksamhet för att jag & min familj lever och har hälsan.

Hoppas ni har det också var ni än befinner er.

You may also like

6 kommentarer

  1. ❤️❤️ Massa kramar!

    Det är också väldigt tungt för mig just nu. Imorgon är det begravning för en utav min pappas närmsta vänner. Både privat och inom golfen.
    Han dog när han var ute och joggade två dagar efter julafton, endast 36 år gammal. Hade två barn och en fru 🙁

    Så med allt annat som har hänt runt omkring, gjordes detta inte saken mycket bättre.
    Var och tände ljus på platsen igår och då började jag gråta.

    Han var en väldigt omtyckt och trevlig person. Vi kommer sakna honom så mycket!

  2. Åh vad vi har mycket att va tacksamma över, men vardagen tar ofta över. Livet är en balans man får försöka även om det är träligt att hålla den i någorlunda jämvikt. Sen har man lite svårt att ständigt gå och tänka på hur och om och när, lätt att det ”äter” på oss, och speciellt när det är mörkt och lite så där dystert väder. Därför är det väldigt trevligt att ”prata” en stund, via mejl, telefon eller öga mot öga med någon då och då eller varje dag.

    Skön kväll till dig, tänd ett ljus i mörkret min vän. Från Österlen/MH

Lämna ett svar