Doftminnen & ett förlåt

Hej hej, nu har jag gjort en god föräldragärning och genomlidit en hel cirkusföreställning med clowner och hela baletten. Behöver jag säga att jag hatar pajasar…

Sommaren är som sagt tillbaka och det borde glädja en sån som mig. Igår bjöd jag lilla familjen på grillat och himmagjord rödvinssås och det kändes sådär härligt somrigt med alla dofter som tar en tillbaka till juli månad då vi grillade var kväll…

Ibland önskar jag att man kunde fånga dofterna i en liten burk och ta fram när man vill minnas nåt trevligt som t ex en härlig utlandsresa eller en gosig babyhjässa 😉

Nu lyser mitt äppelträd i rött av alla mogna äpplen. Ska alldeles snart plocka ner de röda skatterna och göra äppelmust & vintergatans godaste äppelpaj.

Måste be om ursäkt till en och annan av er…det är så att jag har blivit oroväckande glömsk och det ger mig grym ångest då jag inte bara glömmer triviala saker utan viktiga ibland livsnödvändiga ting, som att ta sin medicin, skicka in viktiga papper, svara på meddelanden etc.

Vet att en viss Susanna väntar tålmodigt på sin vinst och vill bara be om ursäkt för att du fått vänta…som sagt glömmer. Men nu är den på väg i alla fall ända upp till Ludvika 😉

Imorgon ska jag berätta lite mer om den intressanta föreläsningen jag ska på om en månad. Ni kommer nämligen få möjlighet att gå på denna föreläsning till ett förmånligare pris.

Ha en fortsatt angenäm Torsdagskväll. Imorgon är det Fredag tjohej!

You may also like

4 kommentarer

Lämna ett svar