Kär

Ja, jag vet att det är inne med koppar, guld & all annan blänkande skit och att förmodligen alla självutnämnda stilnazister tycker att zink är såååå -00 & skabby shit.

Men att jag struntar i det, kan ni hoppa upp och sätta er på att jag gör 😉

Jag ÄLSKAR det här zinkskrivbordet och det bästa är att zink bara blir vackrare med åren när den får den där kalkiga, ärgiga looken.

Tre fack och två söta lådor med etiketthållare i storlek 60 X 38 X 75 cm.

Perfekt litet hallskrivbord eller varför inte som mindre planteringsbord utomhus?!

Finns i webshopen nu!

Ha en fröjdefull kväll nu allesammans. Imorgon är det veckans bästa dag, Freeeeedag!

You may also like

4 kommentarer

  1. Även jag gillar bäst silverfärger men det är faktiskt snyggt och ”tillåtet” att blanda metallfärger. En koppardetalj kan faktiskt vara snyggt ihop med tex. zinkbordet, kanske en ljusstake och blomkruka. =) Jag har länge känt att måtte aldrig silverfärger bli omoderna, de är bara så snyggt, men nu smyger sig guldfärger in mer och mer men jag tror det mest kommer att hålla sig till detaljer men man vet aldrig.

Lämna ett svar