Söndagschill

Tjena hallå!

Utvilade, extremt mätta och belåtna och fulla med inspiration är vi nu tillbaka i Ystad.

Var dock inne i ett helg mode vilket överrumplade mig lite nu när jag insåg att det var veckans sista dag. Förvisso har Stella A-dag imorgon och jag har jobb inplanerat på tisdag så vi fortsätter helgen lite till.

Hittade världens coolaste butik/matställe i Åhus…

Blev sugen på dessa bubbelglas…eller åtminstone att köpa de till en vän som saknar champagneglas 😉

Blev så inspirerad att jag for hem å betsade denna trälåda i svart, pimpade mina olivoljor/vinägretter med trätags. Fast jag ska göra om de då jag tycker att pennan jag använde var ful att skriva med. Ni får se.

Imorgon ska jag i lugn och ro redigera alla bilder jag tog igår. Då kommer full rapport.

Kram på er så länge ♥️

You may also like

1 kommentar

Lämna ett svar