God afton, igen.

Nu går det onekligen fortare än fortast. Nyss var det ju skolstart och vips är det helt plötsligt alla Helgona helg och november. Vad hände?

Ska dock inte sticka under stol med att jag längtar till ett nytt år. Och till framtiden.

Lite vårhopp smög sig in i mitt vardagsrum i form av några magnoliakvistar. Vet, det är ju helt fel årstid för sånt. Men det blev några kvistar över efter en beskärning så jag tyckte det var synd att slänga de söta videprydda grenarna.

Från det ena till det andra så har jag besvärats av en hiskelig värk i käkarna som beror på att jag pressar ihop de när jag sover. Detta har resulterat i en trasig tand, förstorade käkmuskler och som sagt värk som sträcker sig till tinningarna och ner i nacke och axlar. Jag har testat bitskena innan men bitit sönder den ? så nu måste jag hitta någon annan lösning. Funderar seriöst på botox faktiskt! Har hört att det hjälper musklerna att slappna av. Jag har haft så ont i flera månader nu att jag är villig att testa vad som helst. Förmodligen är det därför jag är så trött emellanåt. Påverkar väl sömnen antar jag…

Tar gärna emot tips för jag lider verkligen av detta.

Nä nu ska jag knyta mig. Imorgon ska jag ut i friska luften hela dagen ♥️

Kramen från mej.

You may also like

3 kommentarer

  1. Jättefina och härliga grenar. Varför inte.. 🙂
    Jag har bettskena från tandläkaren…började ila för att jag bet ihop så under mina mest stressade år innan utbrändhet. Nu är det bättre men behöver fortfarande bettskenan. Vill helst inte sova utan den. Prova avslappningsövningar. Kan rekomendera att gå till massör som får massera dina käkar….och även försöka massera själv emellanåt. Men massör som kan hjälpa till kan släppa på spänningar. (Håll dig borta från botoxen…tror kroppen behöver så mkt ”rent” som möjligt om den mår som den gör. Naturligt… 🙂 ). ..och glöm inte bort att andas ;). Ha en härlig alla helgona helg. kram kram

  2. Åh vilka fina grenar det gjorde du rätt i som tog in dom. Fattar inte heller att det är november men hoppas tiden går lika fort fram mot en ny årstid, säger jag i alla fall.
    Mina käkar är ofta off jag har ju ledgångsreumatism och ibland när skovet är som värst kan jag knappt äta. Tror det är månag som biter samman på natten, prova lite avslappning när du lagt dig från huvudet till fötterna andas lugnt och slappna av sen kanske du inte biter ihop lika mycket.
    Skönt du är piggare igen.
    Kram/MH

Lämna ett svar