Vägen till lycka

Hej!

Ny vecka. Igen. I den här farten är vi snart framme och nosar på nytt år och ny vår. Inte mig emot.

Jag har varit lite nere igen. Är hösten som drar ner mig. Har alltid varit så. Sen är det vissa bitar som inte riktigt fallit på plats än. Men det kommer.

Jag påbörjade ett projekt förra veckan som jag grunnat på länge. Var och hämtade lite smågatsten som jag tycker är ofantligt vackert och som jag älskade att anlägga med under utbildningen. Nu är det lite hajken tajkon där nere på kolonin för jag har tyvärr inte alla verktyg jag behöver men det blev rätt bra ändå.

Håller på att vidga uteplatsen framför växthuset också. Visar fler bilder sen. Imorgon ska jag bli fotograferad där nere. Spännande.

Är allt bra med er?

Kramar ♥️

You may also like

2 kommentarer

  1. Så vackert det blev med stensättningen du är duktig Marica kan så mycket.
    Vi längtar ofta till den tiden vi mår som bäst, jag gillar ju våren och sommaren bäst, värme gör oss så pigga. Men nu är det snart höst men det är i alla fall fina dagar och kan va lång tid framåt, hösten är mysig på sitt sätt, naturen går till vila och vi ska också ta det lugnt, mysa till det inomhus tända ljus och kanske läsa eller filosofera över annat.
    Gillar rubriker Vägen till lycka, jag brukar fotografera vägar i skogen speciell, och säger till mig själv detta är vägen framåt!
    Må så gott och pigga på dig, gör en go kopp cacao. Kram/MH

Lämna ett svar