Nedräkningen

Hej hallå!

Då var allra sista veckan på Hvilan inledd. Känns konstigt. Vemodigt på något sätt. Men samtidigt befriande och skönt.

I fredags när vi uppvaktade Stella med kalas så hade en stor dotter bestämt sig för att göra mamman glad genom att köpa en examenspresent till mig. Fick på riktigt en tår i ögat när jag såg vad hon köpt till mig.

Ett par sprillans nya Converse.

Ni som inte känner till bakgrunden eller har hela bilden av hur våra liv sett ut kan inte föreställa sig hur stort det är att hon, min förstfödda köper en present till mig…

Nu ska fröken sentimental ta och tvaga sitt hår för imorgon ska vi på utflykt med klassen. Sen är det bara som sagt sista dagen på skolan. Ska faktiskt ta på mig en löjligt festlig klänning och mina nya converse och kanske locka håret lite. Sminka mig lite extra fint ska jag i alla fall. Så det så. Det får man när man tar examen.

Kram så länge ♥️

You may also like

3 kommentarer

  1. Förstår verkligen hur glad du blev vilken present, dom är underbara dina barn, med dom är du rik! Tror du blir en riktig cooling, och du Marica det är så starkt jobbat att ta examen, du som kämpat med så mycket. Jag är imponerad av dig. Lycka till och grattis för slutfört jobb, guldstjärna i livets bok!
    Stor Kram från mig/MH

Lämna ett svar