Lite himma

Hej hej…

Som sagt, orkar inte riktgt blogga just nu. Sista versen i skolan nu och idag satte jag en av de sista 20 växterna. Twenty more to go. Sen är det kirrat & klart.

Eftersom vädret varit så fantastiskt har hemmet sett alltmer ut som en soptipp. Idag tog jag itu med den vidriga röran och passade på att byta rum med Stella som tjatat om att få tillbaka sitt gamla rum. Sagt och gjort. Jag blev faktiskt riktigt nöjd.

Ska bara höja sänggaveln en aning…

Nä nu blir det filmmys med döttrarna.

Ses imorgon. Kram på er.

You may also like

2 kommentarer

  1. Vackert och så mysigt men du jag tror inte att ditt hem sett ut som en soptipp, haha. Du får va trött precis som jag, värmen tar också på oss, och kanske finns det nåt i din trötthet som säger dig att ta det lite lugnt försök vila mellan varven, skola hem och barn, inte så lätt förstås men en liten stund där i stolen i solen.
    Kram/MH

Lämna ett svar