Uteköksbygge och sånt

Hej hej…

Ursäkta att jag hostar upp lite ojämnt för tillfället. Skolan är i full gång och däremellan försöker jag fixa lite privata bekymmer som poppar upp regelbundet. Aldrig någon riktig vila eller ro.

Kolla in skolans magnifika magnolia. Wawa weeva!

Nu skiner i alla fall solen och inbjuder till kolonihäng efter plugget. Jag har hämtat ett gäng ölandssten som jag börjat lägga ut lite provisoriskt.

När jag får råd ska jag ha grusgång i mitten. Älskar grus!

Och så har jag börjat sätta ihop stommen på uteköket. Ska sätta en diskho och koppla på vattnet och eventuellt bygga in en grill också. Kommer bli kalasbra när det är klart. Så gött det kommer bli att hänga där och laga mat under bar himmel och ta färska kryddor från landet till den egenodlade salladen och de solmogna tomaterna. Wawa liksom!

Fortsättning följer. Nu ska jag ta det lugnt och pyssla om en stor dotter som varit dålig idag.

Kram på er och tack för att ni läser och kommenterar hos mig.

♥️

You may also like

4 kommentarer

  1. Vad duktig du är! Det blir jättefint både kök, sten o växthus! ?
    Jag sa till min man för ett par timmar sen att jag vill ha ett magnolia träd på gården…dom är så vackra!
    Ha en underbar helg, massor med kramar❤❤❤

  2. De du lagt provisoriskt tycker jag är så snyggt, gillar de där lite ruffsiga och inte så tillrättalagt, men det är ju jag, haha. Pallbygge kan man väl säga och så smakfullt, skulle lätt kunna ha sådant hos mig inomhus, ja jag är väl lite knasigt. Känns som livet på landet fast i stan kan man väl säga, där kommer ni njuta livets glada sommardagar, koppla av samla kraft och solsken.
    Kram/MH

Lämna ett svar