Är det vår nu?

Vågar man sig på ett vårskrik månntro?

Dagen har ju varit en formidabel vädersensation. Hade förmånen att hänga med till Ågerups säteri och ägna dagen åt lite trädgårdsskötsel. Det var så varmt och ljuvligt att jag fick jobba i linne idag. Sanslöst underbart.

Förhoppningsvis fortsätter vädret så jag får njuta imorgon också…det här kan jag leva med.

Har ni haft det bra?

Hoppas det. Vi ses imorgon om inte annat.

Kramar från mig ?

You may also like

2 kommentarer

  1. Det får vi verkligen hoppas, nu känns vinter långt, väldigt långt borta, men dock inte glömd, haha. Alla vårblommor är så vackra och värmen kom med besked, från för nån vecka sen vantar mössa och halsduk till i går kortärmat. Kroppen måste bli förvånad i positiv anda, nu njuter vi samlar d-vitaminer och lever livet.
    Kram/MH

Lämna ett svar