Relaxande veckoslut

Tja ba!

Jag har haft en underbar lugn helg. Länge sedan jag kände mig så harmonisk, utvilad och glad. Även om jag älskar mina vänner och gärna umgås med de så var det så himla skönt att bara få vara med mina döttrar och mysa utan krav.

Städat är det och doftar gott också. Dessutom har det hunnits med lite kolonipill minsann.

Ser inte mycket ut för världen nu men vänta bara tills fönster är fixade, och växthuset är målat samt rabatterna blommar. Då blir det en svängom på terassen och bubbel i glaset. Men inte förrän tidigast i maj…

Socker & vinbantar nu ett par veckor gör att komma i form. Har ju börjat springa också så jag vill få fart på fläsket ordentligt innan badsäsong.

Hoppas ni har haft en skön helg. Nu väntar åter en vecka på åkern men imorgon ska jag först fixa en rabatt. Har mått så mycket bättre nu när jag fått vara ute i friska luften och jobbat med jorden. Bästa lyckopillret.

Ses imorgon.

Kram ?

You may also like

6 kommentarer

 1. Så härligt att läsa att du haft en skön o lugn helg!
  Jag har träffat mina tre ”äldsta” väninnor i helgen, vi fyller 50 i år o planerar en weekend tillsammans för att fira det.
  Annars har vi varit ute o fixat i trädgården, det är så skönt för själen!
  Kram till dig! ❤

 2. Nu är det ju så underbart det börjar så smått knopas i buskar och snår, man blir ju glad i själen och kroppen kommer må bättre när solen lyser.
  Din koloni kommer snart explodera av grönska och en massa att njuta av.
  En fin start på en ny vecka. Kram/MH

Lämna ett svar