Ompysslad

Då är snart helgen slut…igen.

Jag har försökt ta det lugnt och lyssna på en trött kropp. Det går sådär när hjärnan går på helvarv ändå hela tiden och hjärtat rusar i bröstet. Har blivit så van att ha hjärtklappning och andhunger att jag trodde det var normalt tills läkaren sa att det var typiska symptom på panikångest och stress.

Inte konstigt att man är yr om vartannat då.

Nåja, i Fredags efter att ha ringt flera ansträngande samtal så var jag helt färdig så jag dejtade Herr Blund redan vid åttasnåret. Är dock så trött att jag skulle kunna sova dygnet runt.

Igår blev jag för ovanlighetens skull lite bortskämd då mina vänner bjöd mig på teater och alla hade klätt upp sig i 20-tals stil a la Gatsby.

Jag sminkade mig med de nya ögonskuggorna jag fick i budboxen och jag bara älskar de matta läppstiften.

Får bli bättre på att sminka mig då jag nästan alltid kör samma tråkiga stil. Min vän Jenny har lovat att ha en sminkafton så småningom och e lite välbehövliga tips 😉

Hur som haver nu ska jag ta en varm dusch. Fryser nästan hela tiden då det är jättekallt i lägenheten.

Vi ses snart igen med allt från högt till lågt och livets sura, söta och salta karameller.

bloggsignatur

You may also like

4 kommentarer

 1. Måste säga att du inte alls ser sliten ut fast du kanske själv tycker det! Jättefint med pannlugg,passar dig! 🙂
  Verkar vara otroligt tungt med ditt mående ,kan inte ens fantisera hur det känns när man är så utbränd. Hoppas det snart vänder så du får må bättre. Har just varit på en 9 dagars semester till soliga Florida och hälsat på min syster. Det gjorde verkligen susen til vintertröttheten!! Du har rätt att sol och ljus gör under! Dyrt var det förstås men nån sa så klokt att med såna upplevelser betalar man in pengarna på livets bank.
  Kram och tack för din blogg!

 2. Du har gått igenom och gör fortfarande, men du ser så ung ut Marica, går du baklänges i ålder, haha.
  Snyggt hår har du så där busigt som de skulle säga på Gokväll på Gör om mig som jag gillar. Fryser här är en till men det blir bara bättre nu, fråga mig hur jag längtar, så oerhört.
  Man måste ha nåt att se fram mot och det gör jag nu när våren kommer, då ser jag med spänning fram kommer min skyddsduva tillbaka? det är i så fall tredje året, den underbara lilla fågel som jag räddade livet på.
  Kram till dig och du sov när du känner för det, du behöver hämta dig/MH

Lämna ett svar