Lilla lördagen

…var det visst idag. Jag trodde det var tisdag…min hatdag. Så det var med stor förtjusning jag kom till insikt om vardagens medelpunkt, Onsdag.

Även om gult verkligen inte är min favoritfärg, i synnerhet inte i rabatten så piggar denna kulör upp nästan vilken medioker dag som helst. Idag t ex har vi frusit häcken av oss utomhus och trånar efter varje rast inom skolans fyra värmande väggar. Ser fram emot veckans avslutande projekt. Vill lämna det bakom mig nu känner jag ?

Måste lämna nu. Ses imorgon. Kram

You may also like

2 kommentarer

  1. Åg gula rosor det är min favorit hade jag i min brudbukett men blå anemoner och liljekonvalj. De fick flygas hit för de finns ju inte i mars månad, haha,det tänkte man inte på var så unga då, i mars firar vi 40 årig bröllopsdag, vart tog den tiden vägen, känns som i går. Vacker bukett du bjuder på, den lyser som solen över Österlen.
    Det är ju inget vidare med utejobb i denns kylan, tänker alltid på alla som jobbar utomhus med vägar och annat, tror de blir härdade och kanske slipper alla virusar som frodas inomhus.
    Ha en fin torsdag och Kram/MH

Lämna ett svar