Novembers sista suck

Då var det snart afton igen efter en tämligen lugn och solig dag.

Jag har kurerat mig idag på allehanda vis. Lyssnat på kroppen och ”knoppen”.

Jag känner mig lugn faktiskt.

IMG_3572

Jag har även vårdat relationen med ett ”stort” barn som inte mått så bra under de senaste åren. Har kommit underfund med att både jag och mina döttrar är HSP vilket gör att vi tar in andras känslor och vibbar så till den milda grad att folk ofta tror att vi är synska. Förvisso besitter vi ett visst sjätte sinne som jag tror att alla har men att se in i framtiden kan vi inte 😉 eller inte helt och hållet i alla fall.

Sista November imorgon…

Idag kändes det mer som en kall vårdag.

Tänker flyga till nästa år nu och aldrig titta tillbaka. Kanske bara göra nyttiga sneglingar åt misstagen jag gjorde och förhoppningsvis lära mig något av de.

Imorgon är en ny dag. Till helgen skrivs ett nytt kapitel.

Vi ses mina vänner.

bloggsignatur

You may also like

1 kommentar

  1. Gårdagen var en av novembers finaste dagar, jag var i skogen vid ST Olof och ja du det kändes vår, det var vindstilla och solen den var så skön. Att gå och strosa vid och i en skog, höra porlett från en bäck som spelar den vackraste melodi det är verkligen en lisa för kropp och själ. Man känner sig så långt ifrån allt vad bekymmer och annat man känner att bara slappna av ta in fågelläten och lyssna, begrunda och allt detta bjuder naturen på alldels gratis. Att göra saker behöver inte kosta det är bara det att männsikan jäktar och tar inte tillvara på livet, det är kort så njut.
    Kram och ha nu en bra sista novemberdag /MH

Lämna ett svar