Räddar fejjan, barret och livet

Fruset hej från mej ,nerbäddad i en soffa någonstans i Skåne.

Dagen blev en blandad kompott av häng med vänner, spontanfika och sen vindskivesnickrande och grill nere på kolonin. Fy bövelen va kallt det var dock….är som sagt genomfrusen nu.

Blir jätteful på vintern föresten. Fnasig, torr, glåmig och allmänt vissen. Gissa om jag blev glad när ett bud från Tradebanco damp ner i mitt knä i veckan. Hårvårdsprodukter & smink är alltid rätt men särskilt när man känner sig lika attraktiv som ett träsktroll…

Jag har från det ena till det andra upptäckt lite otrevliga symptom på min kropp som jag måste kolla upp så imorgon blir det läkartid…hoppas det inte är vad jag redan misstänker. Hur som haver. Den dagen den sorgen.

Nu ska vi kolla på familjeklassikern Ensam Hemma ♥️

Skön söndag på er.

You may also like

2 kommentarer

  1. Hoppas du fick en läkartid för det är inget vidare att gå och tänka på sådant kan jag tänka mig. Du skriver alltid så man ler, träsktroll, haha du är kul.
    Snygga förpackningar du fick, det är väl alltid lika trevligt med presenter i en och annan form.
    Må så¨gott och Kram/MH

Lämna ett svar