Surfar på minnena

Hej och god efter middagen, eller nu är det egentligen kväll…igen.

Dagarna går ruggigt fort som sagt. 

Jag scrollade igenom alla mina bilder och ramlade över en massa trevliga minnen som legat längst in i minnesbanken.

Den här dagen var en av de bättre surfdagar jag upplevt i Sverige, vilka kan vara svåra att pricka in med jobb, familj och ekorrhjulet.  I sommar har ju surfet varit nästan konstant med alla lågtryck och blåst som piskat upp vågorna. Har inte varit ute en enda gång. Tappar sugen av pissväder. Hatar dessutom att frysa. Lite synd dock för jag mår ungefär liks bra av att vara ute bland vågorna som jag mår av att gräva i jorden. 

Får ta tag i det sen när gynnsammare förhållanden vankas. Typ på någon solsemester längre fram…

Hur har ni haft det?

Ses imorgon. Kram ❤️

You may also like

2 kommentarer

  1. Hujedamej där är du verkligen modig, aldrig jag skulle ge mig ut på en bräda, haha.
    Fina foton och det är väl underbart att kunna kolla tillbaka och sen längta igen.
    Det är sol Marica kan hösten va så här blir jag verkligen lycklig, men det behöver ju inte blåsa, men jag tänker som så, löven ska av från träden och jorden går till vila.
    Så fort som en månad går så är vi snart där igen, till den sköna våren och sommaren!
    Kram/MH

Lämna ett svar