Lite playa & lite koloni 

Hej på er denna finfina Julidag!

Det började riktigt lovande med strålande sol och rätt varma temperaturer så vi svängde ner på stranden. 

Det var helt vindstilla och vattnet var kristallklart. Men så plötsligt började det blåsa svinkallt så vi packade ihop ögonaböj och drog till kolonin istället där det oftast är varmare. Och det var det!

Fick ett ordentligt ryck och började rensa ogräs och plantera om lite i landen. Sen tog jag itu med insynsskydden som jag placerat om så de står symmetriskt nu.

Kommer bli kalasbra. Gillade inte ”soldetaljerna” på vindskydden som jag tycker är lite pensioner så jag sågade bort de och ska sätta en tvärgående bräda ovanpå istället. Tycker redan det ser bättre ut och i vitt passar de ännu bättre till stugan.. .

Notera även att de fula kanterna längs stigen äntligen är väck. Ska nog lägga om plattorna så de ligger rakt.

Åh föresten jag har något skoj att berätta men det tar vi imorgon för nu hinner jag inte. Ska iväg. Puss.

You may also like

1 kommentar

  1. Vädret är verkligen lynnigt, men man får njuta av de stunder då solen lyser och värmer våra själar, så spar vi alla de fina minnen och plockar fram när kylan tränger sig på. Men ännu har vi en del tid framför oss, älskar ju augusti månad den är ofta så vacker och då kommer äpplen och allt annat.
    Härligt du har det i din mysiga ”koja” vem har sagt att de som bor i slott är lyckligare. Att känna den där känslan av att detta är mitt är underbart, och att sen påta i jorden den är nyttigt för kropp och själ, avkopplande och sen se hur snabbt allt växer, då får man lön för sin möda.
    Kram och nå så gott/MH

Lämna ett svar