Skadeglada undanbedes

God måndag!

Hoppas allt är väl med er. Om någon undrar så är det hyfsat med mig förutom lite allmänt smolk i bägaren som tycks skänka vissa en osmaklig tillfredställelse. Ironiskt  att jag stundtals även kan glädja mina antagonister. Men jag lovar er, den blir inte långvarig och framförallt inte bestående så ät en pepparkaka. Det blir man snäll av har jag hört och snälla människor är inte skadeglada!

Är inte allt som blommar nu fullkomligt underbart att beskåda och njuta av, så säg. Ger i alla fall mig lite positiv energi mitt i allt som kan få en och annan negativ tanke att bygga bo i huvudet på en finsk toka som mig. Därför jag älskar att vara ute på Åbergs…


Idag har vi krukat de sista tomaterna och även lite ny sallad. Omskolningarna börjar sina nu. Känns nästan lite vemodigt. 

Imorgon händer något skoj så om ni är nyfikna så titta in då.

Nu ska jag och döttrarna dricka te. Sonen gejmar som vanligt. 

God afton på er.

❤️

You may also like

2 kommentarer

  1. Nej och åter nej, dessa människor som inte är positiva i någonting mår själva dåligt. Som denna världen är nu, så ska vi väl glädjas åt allt vi kan och åt alla framgångar som skapas, det är ju så vi låter världen va en trevlig sådan.
    Underbart det är i vår natur nu, jag ser lite hundkex utanför mitt fönster, många ogillar det säker men jag som ser det lilla bli stort, njuter. En bukett sådan hårt bunden är så ljuvligt tillsammans med annat ogräs, haha.
    Gillar dina foton, det med vägen framåt gillar jag, brukar själv fotografera det och tänka att just så ska vi se på livet framåt, icke bakåt, och vad finns runt hörnet tro?
    Kram till dig och alla som vill väl i livet/MH

Lämna ett svar