Hämtar andan

Hej på er denna ljuvaste av Fredagar!

Tar vara på det fina vädret och hämtar andan lite efter en halvtung  gårdag då en nära väns mor gick bort. Oerhört sorgligt och svårt att fatta att hon inte finns mer då hon kommer bli saknad av så många…

Foton: Mathilda Silverhamn

Vi samlades därför igår i underbara Fyledalen och kramades, grät, skrattade & njöt av naturen tillsammans samtidigt som vi spelade hennes favoritmusik. Jag vet att hon hade tyckt om det. 

Jag hoppas vi ses igen…?

Ikväll blir det tjejmys i alla fall och om det fina vädret fortsätter kommer det bli en bubblande helg har jag en känsla av. 

På återseende allihopa och ha en underbar Fredag. Nu är sommaren här.

Krm

You may also like

1 kommentar

  1. Beklagar förlusten, det är alltid sorgesamt och ledsamt och den där känslan aldrig mer.
    Sen beundrar jag de vackra foton som Mathilda tagit, guldstjärna till henne. Jag som också gillar att fota just kor tycker de är fantastiska. Men är et bara jag som tycker synd om djur som ska behöva ha de stora blafforna i öronen? så var det inte förr hemma på vår gård, nytt påfynd.
    Kram till dig och alla andra/MH

Lämna ett svar