Sol i sinne

”Jag vill tacka livet”, sjöng Arja Saijonmaa och idag är en sån där tacksamhets dag då solen skiner och jag nästan inte kan bli på dåligt humör…

Härlig start på veckan alltså!

Igår fick jag faktiskt tag på lite hyacinter i all handlingshast men noterade först när jag kom hem att doftkoden löd *svag…vilket är synd då det är lite av den anledningen till att man vill ha dessa väldoftare, eller hur.

Mossan har vi gott om så det var bara ut och plocka, de urgamla rostiga ljushållarna hittade jag i skjulet och petade ner i gruppen innan den nya silverrenen från Willys (14,90.-) fick landa på hela härligheten.

Nu ska jag dricka kaffekopp numero dos och sen åka in till Ystad. Har ett läkarbesök sen blir det Malmö.

Ses under dagen. Fortsätt TÄVLA om SPAkitet!

Kram på er.

You may also like

Lämna ett svar