Ännu mera kick off

Hej och ursäkta frånvaron idag!

Hade lite jobbrelaterade sysslor att ta itu med idag efter några dagars day off. Kom hem sent på eftermiddagen och har nu fått i mig en sen lunch/middag 😉

Vill ni se mer från FEMMEkvällen?

Trodde väl det 😉

Orup höll en hejdundrande föreställning med alla kända låtar från en svunnen tid då man var och ung och vacker 🙂  Jag var särskilt glad för att han körde sin ”Främling” tolkning från Så mycket bättre och sen avslutade hela aftonen med min absoluta Orupfavorit, ”Från Djursholm till Danvikstull”.

För att nämna något om bakgrunden så älskar jag ju sådana där österrikiska teatergardiner och har efterlyst de en längre tid. Finnes var?

Kvällen skulle egentligen fortsatt på en kareokeclub då b la jag älskar att sjunga men när vi anländer så är hela stället nerlusat av fulla karlar som brölar Roger Pontarelåtar(hemskt) så vi lämnade kvickt och åkte till en intim bar där vi dansade & sjöng tills klockan slog för mycket 🙂

I vanlig ordning kan inte tre flamsmajor gå och lägga sig i skälig tid så Fnulan, Hannah & jag satt givetvis uppe och pladdrade tills jag fick grym sömnågren då jag skulle upp tidigt med hemgående tåg…

Lustigt nog vaknade jag en halvtimme tidigare än det satta alarmet och kunde stappla mig upp efter endast fyra timmars sömn, ner och käka lyxig hotellfrulle och sen knata gatan bort till tunnelbanan. Lyckades efter några om och men hitta rätt i Stockholmsvimmlet till tågstationen.

Tycker av någon anledning att det är stressigare i Stockholm än i t ex Mexico City 😉 kan det vara mentaliteten tro?

Nu blir det snart avslutande Så mycket bättre och sen en bra film. Är allena ikväll så det blir antagligen en romcom.

Ha en skön Lördag. Ses morgon då ni ska få se vår lunch på Fotografiska hos Paul Svensson och sen blir de TÄVLING!

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar