Äntligen

Efter veckor av pulande med detta projekt är det finally klart!

Klassiskt furuskåp med vitrinburspråk och nya ringbeslag är nu vitmålad efter kundens önskemål. Sådana här skåp blir ALLTID snyggast när de vitmålas.

Har målat många skåp av denna sort. Anledningen till att det tog sådan hiskelig tid denna gång var att det var lite större än vad jag beräknat och att de invändiga hyllplanen satt fast. Skitjobbigt rent ut sagt att måla då burspråket gör det snävt att komma åt.

Nu ska jag göra helg. Tyvärr är den inledd med en vidrig huvudvärk som gör mig illamående. Hört att kräkis går så jag får bara hoppas att det inte är calisi som är på besök. Brukar bli så dålig att jag svimmar om jag får den, ha ha.

Okej mina vänner, jag ska lämna nu. Imorgon har jag flera roliga inlägg som väntar och snart ska jag skvallra om min lilla resa jag ska på.

Ha en skön Lördag & God helg på Er.

You may also like

4 kommentarer

 1. Hej, hej! Måste få tala om att jag älskar lyktan jag köpte av dig. Ger så fint sken! Vad fint skåpet blev – jag har ett liknande som jag ska ge mig på nästa vecka. Jag har gruvat mig och funderat länge eftersom det är ett norskt hantverk, men det har blivit så mörkt så nu ska det få bli vitt. Så då skulle jag vilja veta vad du har använt för färg? Hur har du grundat? Har du något bra knep hur man målar runt glasen? Många frågor, hoppas på svar.
  Mvh Viveka

  1. Hej Viveka! Vad härligt att lyktan gör sig där uppe i norr.
   Ang skåpet, lan du ta av glasen är det allra bäst för det blir så fult på insidan av spröjsen. Annars får du antingen maskera eller måla och raka efteråt. Brukar raka. Jag grundar alltid med en svart färg och målar sen med alcro Servalac glans 7. Lycka till och kram på dig❤️

   1. Tack Marica. Svart färg? Skulle jag aldrig kunnat ana. Täcker det kvistarna från att ”blöda”? Glaset kan jag inte ta bort, tyvärr men jag ska försöka att raka.
    Ha en skön söndag. Kram <3

Lämna ett svar