Halv åtta hos mej

Då är jag mätt och belåten

…eller ska jag vara helt ärlig så har jag efter den stekta laxen och ugnspotatisen moffat ost,kex och sköljt ner härligheterna med hör och förfasas, vin!!!

Måndagar ska inledas med glädje och det har jag gjort nu.

Jag har storstädat,rensat, tömt & slängt en massa skit som jag stört mig på dölänge. En otrolig befrielsekänsla har därför intagit min kropp och det måste givetvis firas med ett fint rödvin.

Imorgon kväll kommer en äkta David hem så då är det slut på dampiga vansinnes projekt som att dränera ett hus för hand med spett och spade som jag gjorde en gång i tiden eller att försöka ge sig på att byta tak själv… Tur att han finns i mitt liv för att styra upp diverse galenskaper.

Dock kan man ju inte anklaga fröken för att ligga på latsidan och käka praliner i raffset på divanen även om jag förvisso begriper att det manliga släktet antagligen föredrar den raffiga fjällan framför en manhaftig blinddate från Land.

🙂 🙂 🙂

Älskar MNK så är det bara!

Nu mina kära vänner så ska jag se en romantisk rulle med min dotter. Ha en fin kväll.

You may also like

Lämna ett svar