Vad en bloggare gör en Lördag

Fixat mig i timtal för fabulös utgång i storstaden med gratisdrinkar och limo var jag än fladdrar med fransarna…
Så klart!

IMG_4619.JPG
Eller så passar hen på att riva huset när mannen är borta, trots rejält krasslig hals och frossa. Hjälp mottages förvisso tacksamt även om jag är rätt grym på att använda diverse maskiner…bara de fungerar.

Pausar dock när klockan slår ”så mycket bättre” då favoriten Amanda Jensen dominerar aftonens program.
Vi ses va! Ha en skön Alla helgonakväll ❤️

You may also like

4 kommentarer

  1. Har också en lugn hemmakväll med kidsen när maken är på annat håll. Har med visst sockerintag försökt göra mig lite mindre trött, så jag hoppas att jag orkar hålla mig vaken under Så mycket bättre 😉
    Btw, kommer till dina trakter i början av dec så då kan du förvänta dig ett litet besök i butiken 🙂
    Kram, kram!

Lämna ett svar