Hemma hos Holmbergs

Vissa har det bra, andra har det bättre!

Jessika Holmberg och hennes familj tillhör nog de senare då de lever La Dolce Vita nere i Spanien i ett underbart hus med sol, pool och todo som gör livet gött.

Häng med på en titt.

Jessica och maken Jonas är bosatta i Benalmadena Costa, cirka 15 minuters bilfärd från Malaga flygplats med döttrarna Casandra, Linnéa samt vovvarna Bolt och Blixten.

”Vi köpte huset för lägets skull. Här har vi gångavstånd till allt och det tar bara 4 minuter att gå ner till stranden och den vackra hamnen”, skriver Jessica i sitt mail.

Huset som är en blandning mellan spansk, engelsk och fransk inredning är byggt och ritat cirka 1973-1974 av Benalmadenas fd borgmästare och är på 2 våningar med en boyta på cirka 350 kvadratmeter och en stor tomt på 1000 kvadrat.

 

”Vi har ändrat om väldigt mycket och i stort sett blåst allt utom ytterväggarna”, berättar Jessica. ”Vi öppnade upp fullständigt då här vart fullt av små mörka rum och heltäckningsmattor precis överallt”.

 

”Köket letade vi länge efter då vi ville ha ett lite lantligt men inte för gammeldags. Det skulle passa in med resten av huset som i stort sett går i modern stil. Mycket vita väggar och endast 2 sorters golv i hela huset”, säger Jessica.

Bänkskivorna i köket är specialbeställda liksom det stora rustika matbordet. 

”Vår ytterdörr, den lade vi ner mycket tid, tårar och svett på för att få rätt, det var en känsla vi letade efter, mer än ett utseende. Älskar ytterdörren som passar så fint in med den stora stenväggen”, fortsätter hon.

Foton Jessica Holmberg.

Salud! LivsnjutarenJessica har bloggen Annorlunda Underbara där du kan läsa mer om hennes sköna liv nere i soliga Spanien.

 

Tack för att vi fick kika in i ert liv. Jag tror jag, eh, kommer och våldgästar er snart 😉

 

Nästa vecka blir det en titt hos en familj i Göteborg.

Tja tja!

You may also like

6 kommentarer

Lämna ett svar