När nya dörrar öppnas

Godmorgon från Södern!

Vi har tydligen sommar enligt metrologerna medan mellansverige har höst och Lappland har gästats av Kung Bore. Vilka kontraster!

Förlåt, nu är jag så där typiskt svensk som snackar väder. Men som ni märkt påverkar det mig enormt mycket.För att låta typsikt Maricadramatisk så är det mycket förändringar på gång igen. Har tagit några viktiga beslut som med ens har öppnat nya dörrar för mig, mitt företag och framför allt hela mitt liv.

Förändring, anser jag, är alltid något positivt i slutändan för det utvecklar dig. Annars är risken att man står kvar och stampar på samma plats med frustration som följd och kanske ännu värre, blir bitter för att man inte hade the guts.

Nu ska jag förändra en annan viktig del i mitt liv. Min kondition. Ska ut på en PW innan frulle.

Titta in sen så ska jag bjuda på ännu ett DIY. Och fortsätt nu för jösse namn och TÄVLA!

You may also like

2 kommentarer

  1. Vad spännande det låter med förändringar! Håller med om att man måste ta tag i sig själv ibland och göra nåt annat! Kan vara små eller stora saker men förändring brukar ge energi. Det tvingar en också att tänka till lite…

Lämna ett svar