I mitt kök

Hösten är sannerligen boa-in-sig tider. Man vill förnya sig själv, sitt hem (vill jag förvisso året om)och skapa den där mer ombonade varma atmosfären.

Jag har ju stora planer inför hösten här hemma. Scchhhh, säg inget till min man 🙂 men köket ska bli förvaringsoptimerat då vi har bedrövligt lite utrymme för alla livsnödvändiga ting.Ska som sagt byta ut matgruppen så fort vi hittat det optimala möblemanget för vårt lilla kök. Dock är dessa matsalstolar så otroligt sköna att sitta i och ger lite värme i vårt dragiga 30-tals hus.

Mitt lilla olivträd har fått flytta in nu och jag hoppas vid min skapare att den klarar sig lika fint som mitt stora träd som t om fick olivbär i år!!

Bytte ut den större romerska väggklockan till denna lite mer rustika variant som ihop med tavlan passar fint till de mer jordiga accenterna i köket nu.

Finns även i min butik. Klicka här!

Nu måste jag kila till jobbet. Men titta in sen så ska ni få skåda mitt senaste köpefynd!

Hepp!

You may also like

Lämna ett svar