Blomstrande tider väntar

Hej hej!

Har jag sagt att plantskolor gör mig på extra gott humör? Älskar dofterna man möts av när man kliver in i ett växthus, en blandning av det fuktigt gröna och en blommande sötma.

Av denna enkla anledning svängde jag in på Plantagen i Svågetorp häromdagen.

 Jag möttes av ett rosa hav av min favoritblomma Hortensia!

Har lyckats hålla liv i flera stycken faktiskt, det gäller bara att inte glömma vattna den-varje dag! Dessutom ska den inte stå i ett för varmt och soligt fönster som snabbt torkar ut den. 

Murklocka i ljuvlig liten kruka.

Riktigt snygga krukor hade de även. Denna sort som minner lite om Matteusporslinet föll mig särskilt i smaken.

Snart är det äntligen hög tid att få  kräla på alla fyra i rabatt och häck i min älskade lilla trädgård. Är löjligt spänd på hur min Penny Lane kommer ta sig i sommar.

Ja, jag har aldrig påstått att jag är nåt annat än en trädgårdstönt. Har alltid varit, kommer alltid vara 😉

På återseende gott folk!

You may also like

4 kommentarer

  1. Älskade vackra blommor, rosa hortensior, hur ljuvliga är de inte. Att sätta sådan i en gammal soppterrin, tjusigt det är.

    Klassa inte ner dig själv, sträck på dig, du som har sådan förmåga, kvalité och ditt sinne för färg och form, du ligger i översta skiktet av kvinnor som kan.

    Trevlig kväll från Österlen/MH

  2. Hej svejs

    Jag stod o tittade på mina stackars rosor i trädgården igår eller det som finns kvar 😉 Är granne med Pernilla Månsson Colts farbror så det gäller att skärpa till sig, vet ju aldrig när de vill göra program i min trädgård!!!!

    Kramiz

Lämna ett svar