Snart springtime

Idag hade jag lite enfaldigt inbillat mig att jag skulle försöka jobba men tji fick jag.

Det var länge sen jag var så här kass faktiskt, jag menar, så här många dagar på raken…

Är fortfarande illamående och yr i skallen så fort jag är uppe en längre stund. Hoppas ni har klarat er från detta elände för det har inte varit någon picknick!

Just picknick längtar jag efter att ha i det gröna inom kortast möjliga framtid. Tror inte det dröjer alltför länge då vi har barmark här i söder och skön mild vårluft.

Jag är faktiskt uppvuxen med en mamma som lätt kandiderar som

The Queen of Picknicks. 

Kunde inte gå en meter från hemmet utan att hon hade laddat termos med kaffe och brett mackor inpackade i brunt smörpapper (vilket barndomsminne) för att inte glömma det viktigaste, de delikata bakverken hon alltid bakat,allt omsorgsfullt nerlagt i den rundade rottingkorgen.

Jag önskar att jag vore mer som min mamma. Alltid förberedd, alltid så mycket tålamod och alltid så genomsnäll och omtänksam.

Jag får jobba på det!

Först ska jag bli frisk 😉

Ses imorgon. Ha en skön Lördagkväll.

You may also like

2 kommentarer

  1. Fint du skriver om din Mor. Och jag tror visst du påminner om henne, för den gången jag mötte dig så kände jag en sån värme från dig, du vet att äpplet faller inte så långt som det så vackert heter.

    Krya på dig, det tar en tid innan depåerna är påfyllda,vila dig lite till.

    Det har anats en liten strimma VÅR idag. Från Österlen/MH

Lämna ett svar