Vill stolt meddela

…att jag tagit de första stegen mot rehabilitering och arbetar nu i en inredningsbutik några dagar i veckan.

Butiken har lite samma koncept som min Silverhomebutik med återbruk av gamla möbler och nyproduktion av kuddar, necessärer och annan inredning.

Dessa kuddar (de två översta i alla fall) har t ex jag sytt. Riktigt snygga om ni frågar mig även om jag inte kan ta äran åt mig för designen.

Butiken ligger på Stora Nygatan 15 i Malmö och heter Butik Torsten.

Förutom butiksjobbet så har jag även börjat måla tavlor igen. Det gick av bara farten i våras när jag började på min arbetsrehabilitering och kreativiteten helt plötsligt började komma tillbaka.

En av flera tavlor som flyttat hem till ny ägare.

Det har blivit ett femtontal tavlor i olika stilar och utföranden. Men det är framförallt körsbärstsvlorna med fåglar som blivit särskilt uppskattade. Personligen tycker jag om denna beach tavla..,

Om ni vill se mer av min konst finns de på www.konst.se/maricaarmstrongsilverhamn

Annars då, jo vi har haft en sjukt tuff vår som jag ska berätta om sen eftersom det höll på att knäcka oss och jag skulle vilja prata mer om. Sen har vi varit en sväng till England och Danmark några gånger nu när restriktionerna har släppt något.

Hoppas på en till utomlandssväng innan skola och jobb tar vid på allvar.

Efter sommaren ska jag nämligen börja på ett annat ställe som jag ser fram emot att berätta mer om.

Nu ska jag dock kurera mig från förkylningen jag dragit på mig förra helgen och faktiskt fått vara hemma från arbetet i flera långa dagar. Sååå tråkigt. Just det höll på att glömma att jag fått problem med hjärtat på äldre dar också och måste härmed medicinera med betablockerare.

Hej hej ålderdom liksom.

Nä vet ni vad, ni får ha det så bra nu då hörs vi igen.

Tjingeling.

You may also like

Lämna ett svar