Inga nya löften

Hej 2021! 

Hur står det till med er? Om jag får våga mig på en vild gissning så tycker antagligen de flesta att det är skönt att lämna århundradets galnaste år bakom sig. Inte sant?!

Personligen var 2020, ironiskt nog året då mitt liv vände till det bättre. Jag började ett nytt liv i en ny stad. Och dessutom fick jag dela det med mannen i mitt liv. 

Bläddrade tillbaka i bloggen och kan bara konstatera att det varit åratal av elände och misär på en diabolisk nivå, och då har jag bara yppat en bråkdel av vad som försiggått.

Men det är historia nu. Även om jag fortfarande lider sviterna av decennier av emotionell stress. 

Det nya året är här i alla fall och förvisso är det bara ännu en dag i livet men det känns alltid fräscht att börja om på nåt sätt. 

Jag har slutat lova mig själv och andra en massa saker. Inga nya löften. Fortsätter på förra årets motto. Just do it!

Just nu väntar jag på operation för myomet som ställt till det väldigt mycket för min hälsa. Så min inslagna bana på veganlivets väg kommer fortsätta då jag sett stora fysiska fördelar efter vara en månad på vegansk kost.

Mitt hår har blivit tjockare och min frisör sa att jag fått massor med nytt ”babyhår”. Även. Min man har fått tjockare hår på en månad. Min hud är mycket finare och klarare på nåt sätt. Jag har tydligen synbart gått ner i vikt också. Vet dock inte hur mycket då jag inte ägt en våg på många år. Listan kan göras längre men jag ska låta det gå en längre tid innan jag utvärderar igen. Spännande hur som helst.

Attachment_1.png

Veganska delikatesser 

Har fått ett härligt matintresse sen vi gick över till vegansk kost. Bakar och lagar faktiskt svingod (ha ha) mat och t om egen ”mjölk”. 

Attachment_2.png
Attachment_3.png

Min käre make är med på banan och har bakat glutenfritt och veganskt surdegsbröd. Något han ägnade sig mycket år när han bodde i England. Han har modifierat sitt gamla recept för att anpassas till vår diet. Faktiskt det godaste brödet jag ätit. Igår gjorde han ett valnötsbröd. Yum ♥️

Avrundar här nu med en liten förklaring varför inte kommentarer har godkänts senaste månaderna. Det har varit en felaktig inställningarna tyvärr har era fina ord försvunnit ut i kosmos. Men ge inte upp. Det ska fungera nu. Blir glad av era ord och avtryck här. 

Hoppas vi ses oftare 2021. 

Kram på er.

You may also like

1 kommentar

Lämna ett svar