För att jag har börjat jobba

Hej hej…

Är kalastrött efter tre intensiva dagar på Österlen. Eftersom vädret är så gynnsamt så är jobbet alltså i full gång.

Så här lovely var det igår i Brantevik. Soligt men rätt kyligt i vinden…

Bilder lånade.

För övrigt är mitt hem en enda stor plantskola av mängder med sommarblommor och grönsaker.

Drömmer om ett klassiskt kastanjestaket som hade passat min romantiska lilla kolonilott dessutom sägs det vara jättebra mot mullvadar.

Jag har en hel del idéer jag vill förverkliga där nere i år. I dagarna har jag bara varit så kopiöst trött…det blir väl tid till det sen antar jag (inbillar jag mig själv som är allt annat än tålmodig.)

Ursäkta mig men jag är så grymt trött. Pollenallergin har också satt igång nu så det är dubbel vedermöda av allt.

Det var nån av er läsare som tipsade om medial läkning mot pollenallergi. Hur går det till? Är öppen för det mesta.

Kram så länge ?

You may also like

2 kommentarer

  1. Skönt du är piggare igen så du kan ut i den snart grönskande naturen, såg på mina fläderbuskar att de har ju små gröna blad, va sa jag till mig själv. Det är väl tidigt dock, men ack så underbart. Vilken härlig tid vi går till mötes.
    Ha en fin helg. Kram/MH

Lämna ett svar