Man tager vad man haver

Då var det Fredag…

Jag vabbar Stella för andra omgången denna vecka. Magen igen. Nu har det visat sig andra oroväckande symptom så jag ringde vårdcentralen i tisdags och fick genast en tid för provtagning etc.

Nu hoppas vi på att få någon klarhet i vad som är galet med tösens kista.

När en vabbar får kreativiteten flöda här hemma. Jag rensade och städade häromdagen och skulle till att slänga min fina bukett jag fick för två veckor sen men hade inte hjärta att låta eukalyptusen gå detta öde till mötes så jag gav de nytt liv på ett rostigt hjärta. Aromatisk väggfröjd helt enkelt.

Stella och jag har för övrigt ett veckoschema som innebär lite olika aktiviteter under veckodagarna. Onsdagar är ”våran” dag och då gör vi något mysigt tillsammans och hon bestämmer ofta vad vi ska äta. I onsdags önskade hon sig tapas med avocadovitlökstoast. Så gott!

Vardagen blir så mycket roligare när en har små guldkorn att se fram emot.

Idag blir det dock lugnt. Vanligen brukar jag hänga med mitt lilla gäng men vi hoppar nog ikväll tror jag.

Vad har ni gör helgplaner?

???

You may also like

2 kommentarer

  1. Stackars Stella det är inget vidare med magont, kan ju ha nåt med laktos/gluten kanske eller rent av en känslighet. Vackert hjärta du fixat till.
    I går var jag på Eklaholm där måste du göra ett besök där är så vackert och många fina växter. Köpte mig några pelargonier.
    Ha en fin helg och Krya Stella.
    Kram/MH

Lämna ett svar