22 år som mamma

Idag är det 22 år sen jag blev mamma för första gången. Livet blev aldrig mer sig likt den där torsdagen då Mathilda bestämde sig för att titta ut och säga hej två veckor tidigare än beräknat.

Min lilla loppa. Ingen har fått mig så frustrerad som du men samtidigt får ingen mig att skratta som du heller. Klok är du också och förhoppningsvis har du lärt dig av mina misstag och undviker därmed onödiga sorger och bekymmer.

Älskar dig min förstfödda.

♥️

You may also like

4 kommentarer

  1. Grattis till äldsta dottern!
    Det är verkligen ett naturens under dessa fina barn som förgyller en gråmulen dag. Utan barnen vore livet verkligen tomt sen kommer barnbarnen och sätter guldet på kanten å det är bara så fantastiskt, det får du säkerligen uppleva en solig dag.
    Fin dag till er alla.
    Kram/MH

Lämna ett svar