Tystnad…tagning!

Hallå 2019!

Då har halva januari gått i ett rasande tempo och jag har inte haft tid för er. Förlåt. En hel del annat på min agenda för tillfället.

Jag har rensat och möblerat om. Tyckte det passade bra att inleda året med en interiör nystart. Det är faktiskt ommöblerat i varje rum. Passade även på att slänga en massa skräphög samlat på mig igen. Så befriande att göra rent hus.

Först ut var köket. Har länge tänkt att jag skulle vrida bordet så att vitrinskåpet som stod i Stellas rum kunde få plats vid matplatsen. Alltså jag är så himla nöjd. Av bara farten fortsatte jag i mitt rum, Stellas såklart och igår fick vardagsrummet sig en förvandling.

Var soffan står ska jag visa sen när det är ljusare och blir bättre bilder än de med kvällsljus.

Idag har jag lagat en tand som varit trasig jättelänge pga min bruxism. Har fortfarande svårt att prata då bedövningen sitter i. Imorgon ska jag jobba med min bror.

Ses kanske då ♥️

You may also like

4 kommentarer

  1. Så himla fint det blev.
    Jag önskar jag får tag i liknande möbler och att de ryms i mitt framtida hus när jag hittar det. Just nu är jag mellan boenden och då kan man drömma fritt. Inga begränsningar i form av ”stilen passar inte huset”/”det blir för dyrt”/”det blir för trångt”. 🙂
    Gillar verkligen det neutrala bruna mot det svarta. Jag är inte så förtjust i den vitsvarta stilen, det blir lite för skarpt. Det här däremot – sann inspiration. Önskar bara att jag var lika bra som du på att fixa möbler.

  2. Du är så bra med dina ord. Fint du har det så skönt och rensa, vi är ekorrar.
    Har saknat dig det är så trevligt och kika in i din blogg. Två brutna foton sist som man inte kan se eller så är det bara hos mig.
    Så skönt vi är så pass i januari låt gärna resten gå lika fort så slipper vi mörkret och värken. Tänkte plocka in lite körsbärskvistar och locka våren! Kram till dig/MH

Lämna ett svar