Happy Free Year

Hallå 2019!

Hur var er sista dag 2018? Min var omtumlande och en känslomässig berg och dalbana precis som hela 2018 var, basically. Fick ut en hel del ångest somjag samlat på mig under flera år faktiskt och om mitt motto förra året var (happy) NO FEAR- att släppa rädslor av olika slag så blir detta året HAPPY FREE YEAR!

Ska bli fri från olika saker som drar ner mig, fängslar mig och håller mig ifrån det jag vill göra!

Först ut är en rejäl detox från allehanda gifter som jag är halvt beroende av. Kaffe, negativa tankar och snuttemat och dryck. Usch. nyår6nyår2 nyår3nyår1På årets sista dag åkte jag hursomhelst ut till min vän Peder som byggt nytt hus och invigde det med kompisgänget som alla bidrog med gott käk och dryck.

Jag hade fixat skaldjursbakelser och glutenfri drömtårta. nyår7Årets sista toaselfie med extra plut fick det bli också innan Beer pong, ett parti Vertellis och lite dans innan känslorna tog över och jag var den första som gick och lade mig.

Nu blir det en tid för att komma på banan igen efter mörkerdepp och annat som fortfarande skvalpar i sinnet.

Hoppas ert 2019 har startat på ett bra sätt och gjorde det inte det så är varje dag en ny chans att börja om på nytt.

Vi ses snart igen.

En stor kram från mig någonstans i Sverige.

You may also like

4 kommentarer

  1. Är ofta så på nyårsafton man summerar sitt år och det kan ju va väldigt känsligt. Finns ju nog ingen levande varelse som haft ett perfekt år utan bekymmer då får man ju gratta de. Känslomänniskor som vi är så tar man åt sig av ondska och de som vill oss illa och inte väl, varför kan man undra. Så mycket skönare och härligt och va vänner även om man inte springer ner dörren för varandra.
    Skickar solsken det är en jättefin dag men sval, det går framåt i alla fall,våren får gärna komma snabbt.
    Kram och må väl/MH

Lämna ett svar