Ett konstigt år…

Jaha…då var det tid att säga adjö.

Hej då 2018. Det kortaste året i mitt liv. Och konstigaste. Det började oerhört svajigt och jobbigt men styrdes upp av nya fina bekantskaper och vänner jag fått för livet.

Mina nio mest gillade bilder på instagram må säga en del om mina intressen men är långt ifrån hela sanningen.

Silverhomes insta har varit vedervärdigt uppdaterad och blivit ett dåligt samvete som jag måste hantera på ett bättre sätt. Ibland har jag lust att skita i allt vad sociala medier heter.

Vill avrunda detta år på bästa möjliga vis och det sker i min vän Peders nya hus som äntligen blir invigt-typ. Inför denna tilldragelse har jag snajdat till mig själv med nya fransar från en annan vän, Ewa som har sin salong i Limhamn. Bra priser har hon också som passar den ensamstående som aldrig bygger fransar i vanliga fall. Ibland får en unna sig, eller hur.

Nä nu ska jag pimpa till skaldjursbakelserna. Vi ses nästa år om inte annat.

♥️

You may also like

6 kommentarer

  1. Gott slut och gott nytt önskar jad dig! Fortsätt med bilder från din trädgård och andras från min favoritplats i Sverige (förutom där jag bor) Ystad och Österlen. Må väl!

  2. Jättefina foton som alltid i din blogg. Ja Marica vi hoppas 2019 ska bli ett bra år för oss alla, det är vi väl värda. Du är så fin på fotot och jag hoppas du får ett avkopplande nytt år.
    Tack för gemenskapen via etern och jag hoppas det fortsätter.
    Stor NyårsKram/MH

Lämna ett svar