Friskis

Hej från mej!

Jag blev hemma idag då jag åkt på influensan. Måste hädanefter ta hand om mig bättre då jag varken har tid eller råd att vara hemma från arbete.

Längtar tillbaka till jobbet. Älskar att vara ute i friska luften och röra på mig så jag blir sådär härligt trött och mosig när jag kommer hem. Sover som ett barn numera. En annan trevlig bieffekt är att mitt hår inte blir smutsigt lika fort. Måste bero på att jag är utomhus hela dagen…eller vad tror ni? I förlängningen borde jag bli allmänt friskare, eller hur?rosnördÄr så lycklig ända in i hjärtat att jag får arbeta med det jag älskar mest-naturen. När denna bilden togs, vid min kära New Dawnros i min gamla trädgård anande jag föga att jag skulle göra en sån tvärvändning i livet något år senare…

Skilja mig, lägga ner butik, utbilda mig.

Jag ångrar inte för en sekund mina val. Hade stångat mig blodig alldeles för länge och till slut gick det inte längre.

Visst, det har kostat. Men det har det varit värt.

Är på väg mot rätt håll nu. Även om jag säkert kommer trampa snett och falla många gånger så reser jag mig alltid igen.

Med det vill jag bara säga tack för att ni följt mig på resan. Den kommer fortsätta och jag hoppas kunna inspirera andra att våga ta steget ut i det okända.

Ha en fin tisdagkväll nu.

bloggsignatur

You may also like

4 kommentarer

  1. Jättefint foto och sommarkänslan är ju så skönt. Tror absolut att jobba ute är perfekt för hela människan, tycker när jag tänker tillbaka att va inte människan friskare, de jobbade med hela kroppen och behövde ingen mer träning.
    Min högt älskade far var lantbrukare och brunngrävare, tänk dig vilket slit djupt där ner så grävde far och min farfar ut brunnar, det var verkligen en prestation.
    Krya på dig och Kram/MH

Lämna ett svar