God Fredag

Hej allihop!

Är dödstrött efter en lång vecka som inte är slut än då jag ska jobba i helgen också. Lite bökigt att alternera mellan två jobb just ni men sen lugnar det sig när jag bara kommer hoppa in ibland som assistent. Min huvudsakliga sysselsättning är ju trädgårdsjobbet. Fy vad roligt det är förresten. Så sjukt varierande och dagarna går fasligt snabbt.

Har pysslat med lite av varje denna vecka. Som att plantera vårlökar, flytta en rhododendron, formklippa buskar och häckar och beskära fruktträd. Så roligt!!! Blir oerhört inspirerad av alla pittoreska trädgårdar kring Skillinge, Brantevik och Simrishamn…ett enormt privilegium att få arbeta i dessa miljöer.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Är som sagt väldigt trött efter två intensiva veckor.

Hu har ni det?

♥️

You may also like

2 kommentarer

  1. Naturen är ljuvlig och att då som du får jobba det som ligger nära ditt hjärta är härligt. Finns säkert många trädgårdar runt våra byar från den lilla platsen till de stora trädgårdarna och lika vackra kan dom va.
    Trevlig helg till dig. Kram/MH

Lämna ett svar