Sista september…

Hösten är ett faktum. Försöker göra det bästa av det faktumet.

Har höststädat på kolonin. Lagt om lite plattor och fräschat till inne i växthuset. Min bror hälsade på igår så han hjälpte mig att täta lite fönster som läckte. Körde även ner mitt olivträd som stått på balkongen sista året och tagit stryk. Kanske får ett längre frodigare liv nere på kollo….

Eftersom jag fick mer plats på balkongen så passade jag på att höstfixa där också.

Förutom det har jag planterat om och delat massor med växter hemma och tagit massor av sticklingar. En sjukt produktiv dag alltså.

Jo, jag glömde ju förtella det senaste. Jag har nytt jobb f om imorgon. ???

Börjar jobba på ett trädgårdsföretag! Jippi. Mer säger jag inte just nu. Ni får se ?

Stor kram så länge.

You may also like

2 kommentarer

  1. Grattis Marica till nya jobbet, det var glädjande då får vi se var du kommer lägga ner ditt hjärta i växter.
    Ser jag rätt har du ett myrtenträd som tappat mycket blad, så är mitt också stod och tänkte om de skulle läggas på komposten, men kanske inte när jag ser ditt om det nu är det? Så vacker plättar i luften du har de lyckas jag aldrig med.
    Nej Marica du måste vända hästskon lyckan får aldrig rinna ur, ja jag är skrockfull, haha. Tycker det är så kul och se dina fina foton. Ja du har rätt i morron vänder vi nytt blad och hej då till september, va det går fort framåt.
    Lycka till med jobbet och Kram/MH

Lämna ett svar