Måndag hela veckan

Sent hej. Men hej i alla fall.

Veckan har börjat varmt och soligt helt i min smak. Fick även mysigt spontanbesök ute på kolonin. Fint med vänner som bryr sig.

Det blommar och prunkar nåt helt kopiöst nere på min lilla plätt. Älskar denna tiden…om den kunde vara för alltid.

Tiden far bara så vansinnigt fort fram och det känns alltid som måndag. Kan ni fatta att det snart är juni?!

Nu räknar jag även ner mot avslutning för både mig och Stella. Ska bli underbart att få fira sommarlov. Jag hoppas kunna hälsa på min syster uppe i Värmland bland annat och kanske en tur till Finland med barnen.

Vad har ni för planer?

Kram på er så länge.

You may also like

4 kommentarer

  1. Hej igen Marica. Precis så är jag också väldigt trött och väldigt ont i lederna, alla säger ja men nu är du väl mycket bättre, nä det är jag inte, inflammationerna härjar som bara den. Men vädret är underbart i alla fall.
    Fin helg till dig och hoppas du piggar på.
    Kram/MH

  2. Fina Marica hur har du det i sommarvärmen som vi längtat efter hela vintern.
    Onekligen mysigt i din koloni förstår du trivs där, det behöver inte va så stor plats för att trivas.
    Må så gott. Kram/MH

Lämna ett svar